fbpx

Videoproduksjon Oslo

Oslo Reklamebyrå er et kreativt byrå som tilbyr kreativ videoproduksjon til alle formater, som for eksempel sosiale medier eller TV. 

Video passer for deg som ønsker en smartere og mer effektiv branding. Vil du vite mer? Ta kontakt i dag for mer informasjon og for en uforpliktende og ujålete prat om hva vi kan gjøre for deg. 


Videoproduksjon som engasjerer


Video har blitt et svært effektivt markedsføringsverktøy. Før ble videoproduksjon forbundet med reklamefilmer som kun var å se på TV. I dag har derimot sosiale medier gitt oss en rekke nye muligheter, og vi kan blant annet tilpasse markedsføringen slik at videoen treffer potensielle kunder direkte. 


Det sies at kun 20% av besøkende på nettsiden din leser teksten, mens hele 80% ser videoen. En landingsside med videoinnhold har også i snitt 86% flere konverteringer sammenlignet med en som ikke har det. 


Med en video, eller reklamefilm, målrettet mot riktig publikum, vil du oppnå langt bedre effekt av markedsføringen. Du vil tiltrekke deg kunder som du før ikke nådde, og ikke minst vil du skape gode relasjoner rundt merkevaren din. 


Tidligere prosjekter


Gode verdier og godt design er ofte nøkkelen til en vellykket videoproduksjon. Ifølge Forskning.no, er det også viktig å gi brukeren en form for identitet han eller hun kan relatere seg til og verdsette. 


Det er slike verdier vi prøver å skape når vi starter nye prosjekter med nye samarbeidspartnere. 


Vi jobber blant annet med Natteravnene, hvor fokuset har vært å rekruttere natteravner i Oslo sentrum. Dette prosjektet løste vi ved å få med oss Ingebjørg Bratland på laget, og lagde en musikkvideo sammen med natteravnene til hennes sang Oslonatta. Målet var blant annet å skape en reaksjon der brukeren skal føle et behov for å hjelpe. Du kan se et av resultatene i videoen under. 



Hvorfor velge Oslo Reklamebyrå?


Vi gjør alt for at vårt samarbeid skal bli en suksess. Vi ønsker å forstå menneskene bak og bransjen til samarbeidspartnerne våre, og starter derfor hvert prosjekt med å bli bedre kjent med bedriftnen. 


Ser du etter et personlig og kreativt byrå som gjør alt for at du skal få de beste resultatene bør du velge Oslo Reklamebyrå. 


Vi er et lite reklamebyrå med høye ambisjoner, og mener at grunnlaget for et godt og langvarig samarbeid starter når vi gir gode råd, har ujålete samtaler og skaper personlig kjemi. 


Reklamebyrå sentralt i Oslo 


Vi i Oslo Reklamebyrå er opptatt av god kommunikasjon, og vi setter oss godt inn i samarbeidspartnerens ønsker før vi starter et prosjekt. Sammen kan vi skape et videoprosjekt som er helt unikt og som vil skape oppmerksomhet. 


Høres dette ut som noe for din bedrift? Ta kontakt i dag for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med videoproduksjon i Oslo!  

Kontakt oss