fbpx

Reklamefilm

Skal du og din bedrift lage en ny reklamefilm og trenger derfor en samarbeidspartner? La Oslo Reklamebyrå gjøre jobben for deg.


Vi er et avslappet og profesjonelt reklamebyrå sentralt i Oslo, som har hjulpet både små og store brands med effektive reklamefilmer. Ta gjerne kontakt i dag for en hyggelig prat om hvordan vi kan lage årets reklamefilm for din bedrift. 


Hvordan lage en effektiv reklamefilm?


Hvilket budskap som har best effekt på publikum varierer fra bransje til bransje. Det viktigste er at reklamefilmen videreformidler et budskap som vil bli husket også i morgen, og at det oppstår en emosjonell kobling hos den som ser filmen. 


For å få publikum til å huske deg, kan du få dem til å assosiere ditt brand med en setning, sang, logo eller bilde, eller skape en emosjonell kobling ved å spille på tradisjoner og relasjoner. Et godt eksempel på slik effektiv reklame er sjokoladen Kvikk Lunsj, som har fått norske turgåere til å forbinde den med natur og friluftsliv. 


Gjentakelser kan være effektivt for å få folk til å huske deg. Dette kan være gjentakelser av slagord, symboler eller sanger. 


Vi hjelper deg med å finne ut av hva som fungerer best i en reklamefilm for din bedrift og din bransje. 


Design


En effektiv reklamefilm må ha et godt design, oppsett og en tydelig videreformidling av et budskap. Visste du for eksempel at feil valg av skrifttype kan bryte med det du ønsker å formidle? Dette er fordi noen skrifttyper oppleves som seriøse og andre som barnslige. 


Fargebruk, lydspor og bruk av riktig audiovisuelle virkemidler er også viktig for å både fange og holde oppmerksomheten til seeren. Dette kan være avgjørende for om reklamefilmen oppleves som uprofesjonell eller som effektiv og fengslende. 

 

Eksempler på gode reklamefilmer


Hos Oslo Reklamebyrå er vi gode på design og effektive reklamefilmer. Vi har blant annet produsert reklamefilmer for Viking Footwear med Kjetil Jansrud, med fokus på norsk natur, norsk sport sentrert rundt en av våre største vintersportsutøvere. Slik spiller vi på den nasjonale følelsen og vakre landskapsbilder. Hvorfor velge Oslo Reklamebyrå?


Oslo Reklamebyrå er et lite men profesjonelt reklamebyrå, som har jobbet med både små og store merkevarer. Vi mener at den beste kommunikasjonen oppstår når vi finner en fin balanse mellom bransjeforståelse og medmenneskelighet. 


Dette innebærer at vi ønsker å bli godt kjent med både deg og din bedrift slik at vi kan gjennomføre samarbeidet på best mulig måte. 


Vi jobber for å skape kreativ reklame som fungerer. Vi har sterk tro på kreative reklamefilmer fordi de ofte appellerer til flere mennesker samtidig. De appellerer både til de som er i kjøpsmodus og til de som ikke er der ennå. Disse reklamene gir en langsiktig effekt, og seeren får noe å tenke på. 


Hvorfor velge oss? Du bør velge oss dersom du ønsker et stressfritt samarbeid som gir gode resultater. 


Kontakt oss i dag 


Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Sammen kan vi skape en reklamefilm som kundene dine vil huske lenge! 


Kom innom vårt kontor i Stortingsgata 22, eller ta kontakt her

Kontakt oss