fbpx

Reklamebyrå

Oslo Reklamebyrå er et lite og profesjonelt reklamebyrå og holder til sentralt i Oslo. 


Vi tror at nøkkelen til suksess starter med god kommunikasjon og personlig tilnærming. Som reklamebyrå lager vi reklame til både betalte og ubetalte kanaler, og har jobbet både med små og store brands. Vi har sterk tro på kreativ reklame, og gjør alt vi kan for å levere gode resultater. 


Ser du etter en ny samarbeidspartner? Ta kontakt med Oslo reklamebyrå i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. 


Hva er kreativ reklame? 


Kreativ reklame betegnes som reklame som både skaper oppmerksomhet og har god effekt. Slik reklame er gjerne engasjerende og unike reklamefilmer, annonser eller plakater som som fungerer som et blikkfang. Målet er reklamer som folk husker over lang tid, som for eksempel når en sang, setning eller et produkt minner dem på den aktuelle reklamen eller ditt brand. 


En kreativ reklame kan være en reklame som skaper følelser og relasjoner. Reklamen kan være kjapp, morsom og få deg til å le, eller den kan få deg til å tenke dypere tanker. 


Når vi produserer kreative reklamer for våre samarbeidspartnere, har vi fokus på at den skal appellere både til de som er i kjøpsmodus og til de som ikke har kommet til dette stadiet. Vi ønsker å skape en emosjonell kobling slik at budskapet sitter i deg neste dag. Hva fungerer best i min bransje? 


Hvilke reklamer som fungerer best varierer fra bransje til bransje fordi kunder i ulike bransjer tiltrekkes av ulike aspekter. Noen kunder overbevises av reklamer med en personlig tilnærming, mens for andre kunder fungerer kanskje praktiske reklamer bedre. 


  • Personlig reklame kan for eksempel være en reklame som spiller mye på følelser, og fungerer godt til branding. 
  • En praktisk reklame kan være en reklame som forteller noe om produktets egenskaper, og fungerer for eksempel bra for jernvarehandlere. 


Personlige reklamer fungerer også svært godt til sosiale medier, hvor man kan skreddersy reklamen direkte til brukeren basert på informasjonskapsler. 


Hvorfor velge oss?


Vi jobber med å forstå mennesker og businessen til kundene våre. Ønsker du et personlig og rått reklamebyrå som gjør alt for at du skal få de beste resultatene? Da bør du velge Oslo Reklamebyrå. 


Vi er et personlig og lite reklamebyrå med store ambisjoner, og vi tror at grunnlaget for et godt og langvarig samarbeid kommer når vi gir gode råd, har ujålete samtaler og skaper personlig kjemi. 


Vår kundeportefølje består blant annet av: 


  • Unibet
  • Aleris
  • Viking Footwear
  • Svendsen Eksos
  • Tine Brunost
  • Enklere Liv
  • Honda


Og mange flere. Sjekk gjerne ut våre beste reklamer på Osloreklame.no


Ta kontakt med Oslo Reklamebyrå 


Har du behov for en ny samarbeidspartner? La oss gjøre jobben enkel for deg. Sammen skaper vi gode resultater og reklamer med en langsiktig effekt. 


Vi hjelper deg med å bygge ditt brand slik at kundene dine assosierer din bedrift med gode følelser og relasjoner, og velger nettopp deg. 


Kom gjerne innom vårt kontor sentralt i Oslo. Du finner oss i Stortingsgata 22. 

Kontakt oss