fbpx

Filmproduksjon Oslo

Oslo Reklamebyrå er et produksjonsselskap i Oslo med bred erfaring og kreative filmløsninger for både TV og sosiale medier.


Skal din bedrift lage en filmproduksjon i Oslo og ser derfor etter noen som kan hjelpe deg?


Vi hjelper alle våre samarbeidspartnere med å lage filmer som har skapt engasjement og budskap som blir husket i lang tid etterpå. La oss hjelpe deg med ditt neste prosjekt. Ta kontakt i dag for mer informasjon.


Jobben i forkant vil gi de gode resultatene


I forkant av et nytt filmprosjekt ønsker vi å bli bedre kjent med både bedriften og bedriftens kunder. Slik kan vi skape filmer som videreformidler et budskap kunden vil huske. 


Filmproduksjon i samarbeid med Oslo Reklamebyrå vil alltid være av beste kvalitet. Vi er rå på lyd, bilde og innhold. Vi utnytter også alle mulighetene Oslo har å by på. Det betyr blant annet at vi bruker kreative lokasjoner og mennesker, og skaper filmer som kundene kan relatere seg til. 


Det er nemlig jobben i forkant som er avgjørende for å skape de gode resultatene. Uansett om din bedrift har behov for en ny reklamefilm, rekrutteringsfilm eller en film for en helt annen hensikt, kan vårt produksjonsselskap i Oslo hjelpe deg med å skape noe helt unikt. 


Tidligere filmproduksjoner 


Ønsker du å styrke merkevaren din? Merkevarebygging handler om å knytte gode verdier til et produkt eller et navn


En effektiv reklamefilm kan gjøre nettopp dette. Vi har blitt gode på å lage filmer som skaper både følelser og relasjoner, noe som enten kan gi kunden noe å smile av eller skape ettertanke. 


Et godt eksempel på dette er reklamefilmen “Go Together”, som vi produserte i samarbeid med Viking Footwear. Her ser vi en far som ønsker å tilbringe kvalitetstid med sønnen sin, som aller helst bare vil spille. Faren kommer derfor opp med en smart løsning. En annen film i samme serie er "Go Anywhere", med sportsidol Kjetil Jansrud. Kundeerfaringer


Hos Oslo Reklamebyrå har vi mange gode kundeerfaringer og referanser å vise til. Vi tror at suksess starter med å forstå menneskene bak bedriften og bransjen til kundene våre. 


Ønsker du et filmproduksjonsselskap i Oslo som gjør alt for at du skal få de beste resultatene? Velg oss! 


Vi har blant annet jobbet med:


  • Viking Footwear
  • Unibet
  • Aleris
  • Tine Brunost
  • Enklere Liv
  • Honda
  • Svendsen Eksos


Vi er et lite byrå med store ambisjoner. Vi mener at grunnlaget for et godt og langvarig samarbeid oppstår når vi gir gode råd, har avslappede samtaler og skaper personlig kjemi. 


Ta kontakt i dag


Har du behov for en ny samarbeidspartner og et kvalitetsbevisst filmproduksjonsselskap? Vi gjør jobben enkel for deg. Sammen skaper vi gode resultater og reklamer med en langsiktig effekt. 


Vi hjelper deg med å styrke merkevaren din slik at kundene dine forbinder ditt brand med gode følelser og relasjoner, og velger nettopp deg. 


Kom gjerne innom våre kontorer sentralt i Oslo. Du finner oss i Stortingsgata 22. 

Kontakt oss